PC 1 – ZKC ’31 1

Afgelopen zaterdag mocht PC 1 op het thuisveld aantreden tegen ZKC. Er was een gezonde spanning voor de wedstrijd, maar vooral ook strijdlust want de punten zijn zeer hard nodig. In de aanval begonnen Maurits, Philip, Margot en Laura en in de verdediging Jesse, Bruno, Karin & Larissa. Henk mocht naast Wouter plaats nemen op de bank.
De aanval van PC begon slordig met veel éénschotsaanvallen, maar gelukkig stond de verdediging sterk. De aanval herpakte zich, waardoor we met een 8-7 voorsprong de rust in gingen. Dit was dit jaar nog niet eerder gebeurd, dus vol goede moed ging PC1 het veld weer in. Het spel was goed, maar PC verzuimde te scoren. Dit resulteerde in een voor ons bekend scenario: chaos korfbal. Wouter probeerde nog wat te doen met wissels, maar dat mocht helaas niet baten. PC 1 verloor met 10 – 12 van ZKC en hield hier een grote kater aan over.

Aanstaande zaterdag mag PC 1 weer op het thuisveld spelen (15.30 uur), dit keer tegen de ongeslagen koploper KIOS. We kunnen alle support zeer goed gebruiken, dus hopelijk tot dan!