PC 1 – ESDO 1

Nadat PC 2 in een spannende wedstrijd had gewonnen van ESDO 2, was het nu de beurt aan ons om van ESDO te winnen. Gezien de resultaten in het verleden was de verwachting dat we de bovenhand zouden hebben, maar dat het nog wel eens spannend kon worden. ESDO 1 promoveerde afgelopen veldseizoen namelijk ook naar de 3e klasse.

In de aanval begonnen Isabella, Manuela, Stuart en Richard en in verdediging Lisa, Nienke, Timo en Jeroen. Laatstgenoemde maakte een return na een paar jaar in deze zaal. Het begin verliep aanvallend wat moeizaam, maar mede door een zuiver schietende Stuart en het scherpe verdedigen gingen we met een 10-4 voorsprong de rust in.

Onze invalcoach Matthijs was tevreden in de rust en motiveerde ons zo door te gaan. Net als eigenlijk al het hele zaalseizoen vielen er in de tweede helft meer doelpunten aan onze kant. Uiteindelijk stond het hele team inclusief invallers Susan en Melle op het scoreformulier en werd er met 24-10 gewonnen.

Volgende week mag de selectie afreizen naar Dunas in Den Haag en dat belooft een moeilijke, maar wel gewaagde tegenstander te worden, dus we kunnen alle aanmoediging gebruiken!