Paal Centraal – Dijkvogels

Na een mooie afsluiting vorig jaar tegen Togo, mochten we dit jaar weer beginnen. Op het veld hadden wij uit, met twee punten verschil, verloren tegen Dijkvogels (20-18). Er was dus iets goed te maken. In de kleedkamer  voor de wedstrijd kregen we nog de laatste paar aanwijzingen van Wouter, die een tactisch plan had gemaakt voor tegen Dijkvogels.

De sfeer zat er voor de wedstrijd al in. De mascotte was erbij en de trommel was flink te horen.  In het begin van de wedstrijd schoten we van de startblokken. Met in het aanvalsvak Casper, Maurits, Margot en Laura en in de verdediging Ruben, Philip, Karin en Lisanne stonden we meteen met 2-0 voor wat zich uitbreidde tot een 13-3 in rust. Dijkvogels wist niet zo vaak te scoren en gelukkig hielden wij ons goede spel de eerste helft vast.
Dijkvogels onder de tien houden. Dat was de taak die we in de rust meekregen.  In de tweede helft hielden we het scorend vermogen van de eerste helft vast. Dijkvogels bleef niet gelukkig in de afronding en maakte in totaal tien doelpunten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 25-10.

Omdat Ado afgelopen zaterdag had verloren van Korbatjo heeft Paal Centraal de koppositie terugveroverd. Zaterdag moet er worden gespeeld tegen Ado. Het doel is dan ook om de koppositie te vergroten.