Paal Centraal 5 – SDO (H) 1

Zaterdag 21 december nam PC5 het weer op tegen SDO1 waar ze de week ervoor net aan van verloren hadden. Er hing een gespannen sfeer tussen beide teams wat in het begin zorgde voor een beetje chaos. Daarnaast zorgde het niet alleen voor chaos maar af en toe ook voor leuke acties. De stand ging ongeveer gelijk op met niet heel veel doelpunten. In de rust was het 3-2. Daarna werd het 4-2 en toen 5-2. PC5 ging lekker! Er waren veel supporters wezen kijken dus dat was erg leuk om te zien. SDO1 had er maar weinig gescoord de tweede helft. Ondanks dat PC5 vele kansen had die niet altijd zaten, zijn er toch een aantal balletjes ingelegd (throwback naar 2 december waar de 21 punten zijn aangetikt). Uiteindelijk werd het nog even spannend maar gelukkig heeft PC5 ze ingemaakt met 8-4. Ook Tom vond het als coach erg leuk om een keer bij een wedstrijd te zijn van PC5 die ze wonnen! Daarna konden we de winst vieren bij het SKC gala in Rotterdam!