Paal Centraal 5 – Meervogels/Fisica 7

Deze week mocht Paal Centraal 5 aantreden tegen de Meervogels. Bij gebrek aan een scheidsrechter was het nog even spannend of de wedstrijd door zou gaan maar gelukkig was Dominique bereid om deze wedstrijd te fluiten!

In  de eerste helft begonnen Melle, Myra, Naomi en Niels in de aanval en bestond de verdediging uit Jodie, Lyanne, Menno en Thijs. Al snel lag er een trucballetje van Melle in waardoor PC5 meteen de voorsprong pakte. De Meervogels kwamen echter sterk terug en na een paar minuten was de stand 2-3. Hier leek het nog even spannend te worden maar PC5 bleef door scoren terwijl de ballen bij de Meervogels niet wilde vallen en in de rust had PC5 een comfortabele voorsprong van 7-3 .

Na een peptalk van coach Matthijs kon ook de tweede helft gespeeld worden. Martijn en Elke werden erin gewisseld  waardoor PC5 weer met frisse energie aan de bak kon.  PC5 bleef op hetzelfde tempo door scoren als in de eerste helft waardoor de stand snel opliep, en zelfs de 14-3 werd aangetikt. Opvallend was dat bijna iedereen van PC5 wel een puntje mee scoorde. De Meervogels lieten echter ook nog van zich horen en uiteindelijk was de wedstrijd gespeeld met een uitslag van 15-5.  De punten van deze week zijn dus weer binnen, en daarmee blijft PC5 voor nu ongeslagen in de zaal.