Paal Centraal 5 – Avanti/Post Makelaardij 8

Afgelopen zaterdag mochten we weer in het prachtige Delft spelen. Om 10 uur stonden de meesten van ons nog slaperig op het veld. De kou en lichte regen zorgde er voor dat we langzaam wakker werden en ons op de wedstrijd konden focussen. De wedstrijd werd gespeeld tegen de ongeslagen nummer 1 van onze poule: Avanti. Het beloofde een lastige strijd te worden. Ons doel was om Avanti niet ongeslagen te laten. De wedstrijd zou echter niets meer aan de tussenstand kunnen veranderen. We waren dus al verzekerd van de tweede plek!

Niels, Tjeerd, Myra en Naomi begonnen in de aanval. In het andere vak stonden Thijs, Melle, Lyanne en Elke. We bleven bijna de gehele helft op dezelfde posities staan. De aanval had het zwaar en scoren lukte maar niet. Gelukkig hield de verdediging stand en het bleef ongeveer 20 minuten 0-0. Hierna brak Avanti het ijs en het stond 0-1. Niet lang erna scoorde de aanval en konden we dan toch eindelijk wisselen van posities. In de laatste paar minuten van de eerste helft wist Avanti de 1-2 te maken.

Na de rust begonnen we met frisse energie van Jodie die voor Naomi in het veld kwam. Naomi kwam er bij het eerste fluitsignaal in voor Lyanne die in het andere vak stond. Helaas had Avanti in de tweede helft de bovenhand en eindigde de wedstrijd in 3-10.

Tjeerd, bedankt voor het meespelen , Cyril voor het reserve zitten en David bedankt voor het fluiten! Zonder jullie hadden we geen wedstrijd kunnen spelen.

Hoewel deze laatste wedstrijd niet een van onze beste wedstrijden was kunnen we toch trots zijn dat we de tweede plek hebben behaald. In de afgelopen weken zijn we gegroeid als team en we kijken dus uit naar een mooi zaalseizoen!