Paal Centraal 4 – S.C. Twist 6

Afgelopen donderdag speelde PC 4 uit tegen S.C. Twist 6 in Vlaardingen. Eenmaal aangekomen op de vereniging, die overigens meer leek op een bouwplaats, bleek dat de TC van Twist niet eens wist dat er die avond een wedstrijd was! Nadat er eindelijk iemand was gekomen die de lichten aanzette en de kleedkamers opendeed, kon de wedstrijd van start gaan.

Met goede moed begonnen we aan de eerste helft. We deden hard ons best om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken. Echter bleek de tegenpartij zeer goed te zijn in afstandsschoten, waardoor we in de eerste helft met 5-0 achterkwamen. Ook vanuit ons kwamen er een hoop kansen die er helaas alsmaar niet ingingen.

Tijdens de rust werd er ons weer moed ingesproken en vonden er wat wissels plaats. Dit bleek effect te hebben: binnen korte tijd hadden we de score weer teruggebracht tot 5-3! Helaas bleef de tegenstander ook doorscoren ondanks onze felle verdediging en gingen onze schoten er maar niet in, waardoor de wedstrijd uiteindelijk eindigde in 9-4. Enkelen uit ons team beweerden dat er een deksel op de korf zat waardoor onze kansen er niet in gingen. Hiervoor is helaas geen bewijs gevonden. Al in al hebben we goed ons best gedaan maar zullen we wel moeten werken aan het afmaken van kansen. We bedanken natuurlijk de coach Ruben voor het motiveren en Chris voor de fenomenale invalbeurt.