Paal Centraal 4 – KIOS 4

Op zaterdag speelde PC4 tegen KIOS4 tijdens het eerste thuis zaterdag van het seizoen. Nadat wij een leuk potje van PC3 hebben gekeken, waren we klaar om zelf te spelen. Maar dat is wel een beetje moeilijk zonder tegenstanders. Blijkbaar wilde de helft van hun team liever tegen Excelsior spelen.

Na enkele minute over de geplande begintijd (met intussen wat mooie dansen om warm te blijven) waren ze op het veld en mocht de wedstrijd beginnen.

De eerste paar minuten van de wedstrijd was het heel hard aan het regenen en met een natte bal en veld, gebeurde er heel weinig (behalve wat klagen over hoe koud het was). Wanneer de zon verscheen kon de wedstrijd echt beginnen met een schot van KIOS gevolgd door een mooi schotje van Niels. Nog twee punten van KIOS gevolgd door nog een mooie van Niels. Zo eindigde de eerste helft, met PC4 2-3 achter.

De tweede helft waren we hard aan het werken maar de schoten gingen er niet in. Een korte kans van Tok hield ons binnen één punt verschil, maar daarna schoorden KIOS nog drie punten.

In de laatste minuten heeft Do een heel ver schot gescoord (echt van 10m!). Het was prachtig maar helaas niet genoeg om de uitslag te veranderen. De uiteindelijke uitslag was 4-7. Helaas hebben wij verloren maar het was een leuke pot met veel kansen en mooie acties. Voor de volgende wedstrijd, heel veel korte kansjes oefenen.

Bedankt Sabine, Menno en Matthijs voor het invallen!