Paal Centraal 4 – Ijsselvogels 5

Voor PC4 was dit de eerste competitiewedstrijd thuis, helaas was het niet zo goed weer dus van tevoren schuilden we in de dug-out. Ook tijdens de  voorbespreking van de wedstrijd en het warmlopen werden we overvallen door een aantal buien.

We waren nog maar net begonnen tegen Ijsselvogels 5 of hun eerste doelpunt was al gemaakt. De eerste 4 goals waren verder ook voor de tegenstander. Toch heeft PC4 de rest van de eerste helft wat mooie acties gehad. Er waren veel balonderscheppingen waardoor we weer konden aanvallen. Dit zorgde er ook voor dat PC4 veel balbezit had. Helaas werden niet al onze schotkansjes daadwerkelijk doelpunten. Ook onze eerste vrije bal zat helaas niet. Uiteindelijk wist Sander met een ver schot ons eerste doelpunt te maken. Na een kwartiertje kwam onze invaller Myra het veld in, ze was voor even terug bij PC. Met één van haar schoten maakte de paal een schijnbeweging. De tegenstander vond dit ook niet heel veilig. Er zijn uiteindelijk nog twee doelpunten gemaakt door PC4 en één door Ijsselvogels 5. Dit resulteerde erin dat we met een stand van 2-6 de rust in zijn gegaan.

Na een rust met groene limonade, een wedstrijdbespreking (het viel op dat er veel schoten van ver waren voor de tegenpartij die erin gingen), een buitje en een hernieuwd teamgevoel gingen we er weer voor.

Toch had de tegenstander net na de rust ook weer binnen korte tijd hun eerste doelpunt. PC4 is sterk teruggekomen, aangezien Niels er na de rust ingewisseld was en gelijk een doelpunt maakte. Verder zijn er nog veel schotkansen voorbij gekomen voor ons, er was weer veel balbezit door PC4. Tijdens de tweede helft waren er wat incidentjes en uiteindelijk een tweede vrije bal voor PC4 die zat, wat de stand 4-9 maakte.

In de laatste minuut was Jens tijdens het korfballen even aan het limbodansen, zelfs dit heeft niet tot de winst geleid. Paal Centraal 4 heeft gestreden, maar helaas mochten ze de winst niet pakken. De eindstand was 5-10 voor Ijsselvogels 5.

Ondanks het matige weer waren er veel supporters vanuit PC, het was ook een bijna thuiszaterdag, dit maakte het erg leuk om te spelen!