Paal Centraal 4-Dijkvogels 5

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een thuiswedstrijd voor PC4. Dit keer mochten we tegen Dijkvogels 5. Van tevoren was er ingeschat dat we deze wedstrijd wel weer eens konden gaan winnen, waarmee het succes van vorige week doorgezet kon worden, alleen moesten we dat natuurlijk wel waar gaan maken.

De wedstrijd begint en het eerste doelpunt valt al snel. Als vanouds zijn er weer veel schoten op de korf, maar ze vallen helaas niet allemaal. Na ons tweede doelpunt valt er ook een puntje voor Dijkvogels. Zo gaat het in de eerste helft door: PC4 scoort en blijft voor staan op Dijkvogels, waarbij Dijkvogels ook af en toe scoort. Eindstand van de eerste helft is 8-3 voor PC4, waarbij het er zeker niet allemaal even mooi uitzag: het leek alsof de hypetrain vertrokken was zonder ons…

In de rust zijn we streng toegesproken door onze coach Melle, het moest scherper, beter en feller want het zag er niet uit. Daarom moesten we van de kleedkamer terug naar het veld een sprintje trekken en weer volledige focus laten zien.

Zo kwamen we rennend terug het veld op en lieten we goede aanvallen en volle bak druk zien. Er waren redelijk wat schotjes die zaten voor PC4, maar ook Dijkvogels is teruggekomen. Dijkvogels heeft er in de tweede helft 6 in geschoten en PC4 net iets meer, namelijk 7. Dit maakte de eindstand 15-9, wat betekent dat PC4 er met de winst vandoor is gegaan!!

Nu is het tijd voor een welverdiende rust tijdens kerst, waarbij PC4 in het nieuwe jaar weer volledig gaat knallen!

Tot volgend jaar! Ilze