DeetosSnel 5 – Paal Centraal 4

Op zaterdagavond 8 februari mocht PC4 afreizen naar Dordrecht voor een wedstrijd tegen DeetosSnel 5. De avond begon al vol stress, want waar was Cyril?! Niemand kon Cyril bereiken, maar gelukkig kwam hij nog net op tijd voor het inschieten aan lopen.
Toen de wedstrijd begon, werd al snel duidelijk dat het een zware pot zou worden. DeetosSnel had een goed, sterk team en vooral ook heel veel rebound. Toch was het PC dat de score opende via Rienk. Daarna ging het de eerste helft gelijk op, waarbij PC4 ongeveer de eerste 20 minuten steeds een kleine voorsprong had. Daarna begon DeetosSnel beter te schieten en gingen zij toch met een voorsprong van 8-6 de rust in.
Het beeld in de 15 minuten van de tweede helft was ongeveer gelijk aan dat van de eerste helft. Om en om scoorden PC en DeetosSnel en zo stond het 14-12 in het voordeel van DeetosSnel. Daarna kwam er een sterke periode van DeetosSnel waarin ze makkelijk raak schoten en liepen ze uit tot 20-13. Gelukkig wisten Timon en Cyril de schade nog wat te beperken met twee doelpunten. Eindstand: 20-15.