Paal Centraal 4 – Avanti 8

Afgelopen zaterdag stond voor Paal Centraal 4 alweer de laatste zaalwedstrijd op het programma. Van tevoren was al wel duidelijk dat dit geen spannende pot zou gaan worden: Avanti ging voor het kampioenschap, wijzelf zijn verzekerd van de laatste plek in het klassement. Bij Avanti was enige spanning te vinden, aangezien zij nog maar één wedstrijd moesten winnen om kampioen te worden. Al vrij snel werd echter duidelijk dat deze spanning onterecht was: na 15 minuten leidde Avanti met 2-5 de wedstrijd. Deze voorsprong werd steeds verder uitgebouwd naarmate de wedstrijd vorderde.

Als PC konden wij ons hier echter niet aan storen. Wij speelden nergens meer om, behalve een mooie afsluitende wedstrijd van het seizoen. En dat is gelukt! We waren helaas niet allemaal helemaal fit, maar met enige hulp van PC5 wisten wij toch mooie aanvallen neer te zetten. Volledig meekomen met Avanti lukte niet, maar de score verliep gestaag door. Uiteindelijk wisten wij toch 12 doelpunten te verzilveren, waarmee de eindstand uit kwam op 12-23.

Bedankt voor alle invallers en de supporters voor het mogelijk maken van deze mooie wedstrijd. En uiteraard Avanti: van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Geniet er van, en wellicht tot volgend jaar ;).