Paal Centraal 4 – Achilles (HG) 6

Door Ilze van den Brink
Afgelopen zaterdag was alweer de tweede competitiewedstrijd van het seizoen voor PC4. Dit keer was het uit in Maasland, uhh foutje, Den Haag. Toen uiteindelijk het hele team er was, kon de wedstrijd beginnen.
Om 12:45 kon de wedstrijd beginnen, het eerste punt was voor Achilles, maar PC4 kwam al snel terug. Er waren veel mooie onderscheppingen, schotjes en korte kansen. Het was prachtig weer, misschien iets te warm. Mede daardoor waren er na 20 minuten al twee wissels.
Het gaat redelijk gelijk op en PC4 is heerlijk aan het meevangen en onderscheppen. Verwacht wordt dat we met 3-4 de rust ingaan, maar Achilles schiet er in de 30e minuut nog net 1 in voor de rust.
Achilles lijkt deze trend door te zetten en schiet er net na de rust nog 2 in. Maar… hierna pakt PC4 weer twee puntjes!
Vanaf hier gaan PC4 en Achilles redelijk gelijk op en scoren beide teams ongeveer evenveel. Met nog 12 minuten te gaan staat Achilles voor met 8-9. Helaas weet Achilles er in deze minuten nog 4 te scoren en lijkt PC4 wat te verslappen. Maar dan schiet Tim OK er met nog 5 minuten te gaan weer één in en PC4 lijkt terug te komen.
Helaas helaas struikelt Anneloes in de laatste minuut over Werner zijn enkels waardoor ze zelf door haar enkel gaat. En met een klein overleg wordt besloten de wedstrijd af te fluiten met een eindstand van 9-13 waarin PC4 heeft gestreden maar jammer genoeg wel verloren.
Bedankt aan de reserves voor het strijden in dit warme weer!