Paal Centraal 3 – VEO 6

Na de prachtige overwinning van PC4 mochten wij laten zien dat we dit ook konden doen. De aanval begon met Laurie, Wiep, Paul en Thomas en in de verdediging mochten Marloes, Eline, Kees en Rienk het dichthouden. De score werd na vijf minuten spelen geopend door VEO en zo kwamen wij op 0-1 achterstand. Gelukkig wist Thomas hier direct op te reageren met een afstandsschot waardoor de stand weer gelijk stond.

Het scoren verliep goed aan beide kanten want VEO wist direct weer met een doorloop te scoren waarna Marloes de stand weer gelijk kon trekken met een afstandsschot. Dit herhaalde zich direct weer waardoor het  3-3 kwam te staan, het beloofde een spannende pot te worden.

Om nou eindelijk echt eens op voorsprong te komen hadden wij gelukkig Marloes in de aanval staan die door twee keer achterelkaar (korte kans en doorloop) te scoren onze eerste voorsprong van 5-3 wist binnen te halen en deze voorsprong hebben we de rest van de wedstrijd niet meer weggegeven! Met doelpunten van Marloes, Thomas en Wiep stond er uiteindelijk een ruststand van 8-5 op het bord.

De tweede helft begon goed met een doorloop van Thomas. VEO antwoordde hier direct op door twee keer van afstand te scoren, wat leidde tot een stand van 9-7. De wedstrijd was zeker nog niet gewonnen. Met een korte kans van Wiep en afstandsschoten van Paul en Marloes wisten we onze voorsprong uit te breiden naar 12-7. Met nog enkele doelpunten van VEO, een doorloop van Wiep en een afstandsschot van Tom in de laatste seconde (!!) werd de eindstand uiteindelijk 14-10. Na het fluitsignaal werd er nagenoten van de welverdiende overwinning met een heerlijk koud biertje in de zon.