Paal Centraal 3 – VEO 6

Na de niet al te beste wedstrijd van vorige week was PC 3 er helemaal klaar voor om dit keer weer een top wedstrijd neer te zetten. Bovendien was het na het verlies van vorige week ook extra belangrijk om de winst te behalen om alsnog kans te kunnen maken op het kampioenschap en dus gingen we vol goede moed de strijd aan.

Helaas was het begin van de wedstrijd aardig stroef. VEO scoorde in de tweede minuut al de 0-1 niet lang erna gevolgd door de 0-2. Eline sloeg de aanval erna gelijk terug met een mooi schot wat de stand weer iets dichter bij elkaar bracht, maar dat was jammer genoeg van korte duur. Het ene na het andere afstandsschot viel erin bij VEO en de frustratie van PC 3 groeide. Vlak voor de rust lukte het ons nog om een paar goals te maken waardoor we de rust ingingen met een achterstand van 5-12. Dat was flink veel om nog goed te maken, maar na wat goeie tips van onze trainers in de rust gingen we de tweede helft met hernieuwde moed in.

Ook de tweede helft begon met een doel van VEO in de eerste minuut, maar dat lieten we ons niet nog een keer gebeuren! Verdedigend zaten we er dicht op en de tegenstander begon het steeds moeilijker te krijgen om nog kansen te vinden. Bij ons daarentegen begonnen de aanvallen steeds beter te draaien en nog belangrijker waar de goals in de eerste helft maar niet leken te vallen, vielen ze er in de tweede helft wel in. De achterstand werd steeds kleiner tot Thomas zes minuten voor het einde van de wedstrijd de 10-12 weer scoorde. Er was weer hoop op de winst! De tegenstander begon gejaagd te spelen omdat ze hun gigantische voorsprong hadden weggegeven. Helaas namen wij dit gejaagde spel ook over waardoor we slordige fouten gingen maken.

Uiteindelijk lukte het ons niet meer om te scoren en eindige de wedstrijd in de laatste minuut met 10-13 achterstand. Desondanks zijn we trots op de tweede helft die we hebben neergezet en de enorme terugkomst die we hebben gemaakt. De tweede helft hebben we zeker gewonnen! Jammer genoeg was het net te weinig en net te laat…