Paal Centraal 3 – Valto 7

Vandaag was een thuiszaterdag met een heerlijk zonnetje en een tap naast het veld; wat wil je nog meer!? PC4 had het goede voorbeeld al gegeven door hun eerste overwinning binnen te slepen!

In de aanval begonnen Jodie, Marit, Jasper en Timon en in de verdediging startten Geert, Martijn, Lisanne en Julie. In de beginfase van de wedstrijd moest PC3 nog op gang komen; Valto wist hier goed gebruik van te maken en opende de score, ook de 0–2 vloog er een tijdje later in. Het andere vak had meer succes en kon het verschil weer in doelpunten weer terugbrengen naar 0. Valto legde er al snel nog een doelpunt in en kon daardoor met de kleinst mogelijke voorsprong de rust in gaan. Ruststand: 4–5.

In de rust of net daarna vonden een aantal wissels plaats en werden Liesbeth en Menno het veld in gebracht. Het ging nog steeds moeizaam en de score liep langzaamaan op naar 6–8. Yes, met een paar mooie doelpunten aan de kant van PC3 stond het ineens 9–8. In de laatste minuten van de wedstrijd – nadat door Valto de 9–9 was gemaakt – begon PC3 chaotische aanvallen neer te zetten om een poging te doen het winnende doelpunt te maken; het balbezit werd al snel verloren. Valto kreeg hierdoor de mogelijkheid om nog een laatste aanval opzetten. Helaas, die zat. Eindstand: 9–10.