Paal Centraal 3 – Refleks 4

Het was een koude zaterdag en met slechts één thuis wedstrijd op het programma was het ook nog erg rustig op het veld.  Voor het eerst dit seizoen hadden we zowaar een bondsscheidsrechter en onze coach Maurits kon ook een groot deel van de wedstrijd aanwezig zijn, de voorbereiding was dus goed! De aanval werd begonnen met Matthijs, Danny, Laura en Jannieta en in de verdediging mochten Bob, Tom, Susan en Eline starten. De bank werd warm gehouden door  Anne, Thyrza en Thomas.

In de eerste helft werd er maar weinig gescoord door beide ploegen. In de 8e en 12e minuut wisten respectievelijk Laurie en Jannieta te scoren waardoor we op een 2-0 voorsprong kwamen.  Daarna wisten Bob en Danny de korf ook nog te vinden en kon de voorsprong uitgebreid worden naar 4-1. Helaas wist de tegenstander vlak voor tijd nog wat puntjes te maken waardoor de ruststand uitkwam op 4-3. Verdedigend ging het heel goed alleen er mocht nog wel wat meer gescoord worden.

Na de rust duurde het ook weer lang voor de eerste doelpunten weer vielen. Het duurde 9 minuten voordat een van de ploegen een doelpunt wist te maken, helaas was dat dit keer Refleks en zo kwam de stand op 4-4. Op dit moment moest Maurits vertrekken om zijn eigen wedstrijd te gaan spelen, maar hij had er alle vertrouwen in dat we deze wedstrijd tot een goed einde zouden brengen. Of het nou aan het vertrek van Maurits lag of dat de tegenstander ineens veel beter ging spelen is niet zeker, maar ineens wist de tegenstander de korf wel heel goed te vinden. In het laatste kwartier is de stand van 4-4 naar 5-12 gegaan, waar alleen Tom nog een strafworpje voor ons wist te versieren. De eindstand van 5-12 is dus niet echt een goede afspiegeling van de wedstrijd aangezien we het grootste gedeelte gelijk opgingen. Gelukkig kunnen we in de zaal onze revanche pakken!

Anne en Thyrza, nog bedankt voor het invallen!