Paal Centraal 3 – ONDO 6

Op zaterdag 27 september mocht PC3 aantreden tegen oude bekende ONDO 6. Aangezien dit het oude team van Bernice was, wilde iedereen natuurlijk extra graag winnen.

De eerste aanval begon met Tim, Hessel, Sanne en Lotte, die hier haar eerste speelminuten van het seizoen pakte. In de verdediging begonnen Dennis, Jelte, Marloes en Miriam. Omdat de geplande scheidsrechter over het hoofd had gezien dat hij/zij aan de beurt was om te fluiten, heeft uiteindelijk Lotte’s vriend zichzelf opgeofferd door als scheids aan te treden. PC3 begon scherp aan de wedstrijd en al gauw wisten sommige mensen de korf te vinden. In het eerste kwartier wist onder andere Lotte haar eerste doelpunt van het seizoen te scoren, alvorens plaats te maken op het veld voor Bernice. Terwijl de wedstrijd verder ging kon ook ONDO wat doelpuntjes meepakken. Uiteindelijk werd de ruststand zo bepaald op 5-2.

In de rust zorgden coaches LT en Lisette voor een mooie peptalk om vooral de wedstrijd goed door te zetten. Ook werd Hessel gewisseld met Feitze en werd Miriam eruit gehaald om plaats te maken voor Marloes K, die haar eerste speelminuten voor Paal Centraal mocht pakken. Na de rust kwam PC3 wat meer op gang en werd de korf veelvuldig gevonden. Tot aan de 11-3 stand toe had ONDO dan ook weinig meer in te brengen. Op dit moment liet PC3 de teugels wat vieren om zelf wat meer rust te kunnen pakken. Dit zorgde dat ONDO nog een paar doelpunten kon scoren, waardoor de eindstand uiteindelijk 13-7 werd.

Al met al weer een schitterende overwinning voor PC3, dat als gevolg van een verliespartij van concurrent Avanti nu boven aan poule R7D staat. Ditzelfde Avanti is ook de tegenstander voor de volgende wedstrijd, dus dit belooft een spannende en vooral belangrijke kraker te worden onderweg naar het kampioenschap voor PC3. Kom allemaal dus kijken aanstaande zaterdag 4 oktober, om half 1 op het sportcentrum.

Door Dennis

[fbcomments]