Paal Centraal 3 – ONDO 4

Zaterdag 2 december mochten wij het  opnemen tegen het (tot nog toe) ongeslagen ONDO. Aan het begin liet ONDO direct zien wat ze te bieden hadden en zo stond er al vrij snel een achterstand van 0-4 op het bord. Gelukkig wist Paul na twintig minuten eindelijk onze score te openen en stond het 1-4.  Dit bleek een goed begin en Thomas pakte dit verder op door ook twee doelpunten te scoren. Zo gingen wij de rust in met een score van 3-5. Een verschil van slechts twee punten, oftewel alles is nog mogelijk!

Na een pep-talk van coach Daan probeerden we deze lijn door te zetten in de tweede helft. Helaas bleek dat wij weer lastig tot scoren kwamen terwijl ONDO de korf wel goed wist te vinden. De eerste vijf minuten scoorde zij direct al drie doelpunten, maar gelukkig kwam Wiep met een antwoord in de vorm van een doorloopbal en werd er een score van 4-8 genoteerd. Met nog tien minuten te spelen stond het 4-10 waarop beide ploegen besloten om nog flink te scoren deze laatste minuten. Een strafworp die Cyril er erg zakelijk ingooide bleek het startschot voor ONDO om nog even helemaal los te gaan. In deze laatste tien minuten hebben zij de stand van 5-10 naar 5-14 weten uit te breiden. De laatste minuut wist Thomas nog een afstand schot te maken om onze eer toch nog een beetje hoog te houden.

Al met al is de wedstrijd nooit echt spannend geweest en heeft ONDO hun voorsprong altijd weten te behouden. Het bleek vandaag vooral aan ons scorend vermogen te liggen waardoor we deze wedstrijd verloren hebben. Dat wordt dus een goede schottraining en dan kunnen we onze revanche pakken bij de uit-wedstrijd!