Paal Centraal 3 – ODO 4

Zaterdag 15 september! Een nieuw weekend, dus weer nieuwe kansen! Er stond weer een leuke pot op het programma tegen het bekende ODO uit Mààààs-lánd (aldus Jeroen).

De wedstrijd begon goed; het eerste doelpunt kwam van PC3, afstandschot van Suus. ODO wist hier, door 2 strafworpen te benutten, op te reageren (1-2). Na een schot van Fenne kwamen we weer op gelijke hoogte. Even leek ODO door te drukken en kwam PC3 op de grootste achterstand van de wedstrijd (2-4).

Dat was het moment dat de ballen begonnen te vallen! Na doelpunten van Jannieta, Fenne, Thomas (2x) en Jeroen stonden we ineens 7-4 voor.

De voorsprong is daarna een hele tijd constant gebleven; zowel PC als ODO bleven scoren. Het werd pas op het einde van de wedstrijd weer spannend. ODO kwam terug in de wedstrijd en PC wist even niets meer af te ronden. ODO wist van 12-7 terug te krabbelen naar 12-11.

Pas in de laatste minuut kwam het verlossende schot van Danny dat zekerheid gaf.  Hiermee is dus de eerste winst van het jaar binnen! Komende week weer lekker trainen, volgende week weer knallen!