Paal Centraal 3 – KVS/Maritiem 7

Zaterdag 23 maart, we mochten tegen KVS aantreden welke één plekje boven ons staan in de poule (een-na-laatste namelijk). Hier vielen dus zeker punten te halen! Zeker toen de tegenstander pas 5 minuten voor het begin van de wedstrijd aan kwam zetten en wij al drie kwartier voorbereiding achter de rug hadden.

Het fluitsignaal klinkt en direct in de eerste minuut laten we onze goede voorbereiding zien en weet Thomas het eerste doelpunt te maken. Helaas blijkt KVS toch ook scherp te zijn en weten ze een tegendoelpunt te maken. Tot en met de 3-3 gaat het gelijk op met doelpunten van Danny en Matthijs.  Vanaf de 12e minuut lijkt onze snelle start te vertragen en gaat het scoren wat stroever.  KVS maakt hier gebruik van en weet uit te lopen naar een stand van 3-6. Gelukkig weet Matthijs hierna toch weer de korf te vinden. Om de lange heren van KVS aan te pakken wordt Tom T vervangen door Bob. KVS blijft helaas maar scoren en met (alweer!) een doelpuntje van Matthijs gaan we met een stand van 5-9 de rust in.

Na de rust weten we helaas niet direct het tij te keren en scoort KVS tweemaal. Toch blijven we vechten en dat uit zich in drie doelpunten binnen drie minuten. Matthijs, Fenne en Eline weten alle drie de korf te raken. De stand is nu 8-11 en met maar drie punten verschil moet het toch mogelijk zijn? Helaas weten we deze goede lijn niet voort te zetten en loopt de achterstand weer op. KVS is vooral van afstand sterk en met uiteindelijk nog een aantal doelpunten van Danny (2x), Bob (2x), Matthijs en Susan is de uiteindelijke score 14-21.

Gelukkig hebben Paal Centraal 1 & 2 wel weten te winnen waardoor er nog een goed feestje gevierd werd!