Paal Centraal 3 – KVS 8

Door Jasper Koops

4 februari, thuis tegen KVS. We hadden al eerder tegen ze gespeeld en toen was het gelijk geworden, maar wij waren vastberaden de winstreeks vol te houden.

Aanval:
Geert, Lisanne, Geert, Liesbeth

Verdediging:
Jodie, Julie, Jasper, Timon

We begonnen wat slordig en waren meteen de bal kwijt. Gelukkig kregen we de val snel terug en konden we de stand open met een mooie schotje van Martijn.

Beide partijen zaten er goed op maar we wisten de voorsprong te pakken met doelpuntjes van Jodie, Lisanne en Liesbeth. De dames waren op schot. De verdediging stond als een huis met het hoogtepunt een prachtig blokje van Geert.

Timon had duidelijk afgekeken bij de dames en wilde ook nog even twee puntjes meepakken voor dat hij in de rust gewisseld ging worden, want hij moest hierna nog de wedstrijd van PC4 fluiten.

We stonden er goed voor met een 10-4 voorsprong, maar dat was de vorige keer ook en toen werd het nog gelijk. De wedstrijd was nog zeker niet uitgespeeld.

Cyril komt er de tweede helft in om de ‘Viking’ uit te schakelen. Ook Anneloes komt er in om Julie af te wisselen.

KVS zet er een heer in als dame in de tweede helft 🙁 Maar Liesbeth zit er goed op en verdedigt uitstekend.

Tweede helft werden ze extra fysiek. Het werd een wat ‘minder leuke wedstrijd’, maar wij lieten ons niet uit de wedstrijd halen.

Cyril heeft de grafiek van vorige week gezien en is vastberaden deze vol te houden met nog een paar mooie schoten. KVS hield goed vol en we weten de voorsprong niet uit te breiden, maar langzaam loopt de tijd voorbij en we weten 5 á 6 punten voorsprong te behouden.

KVS weet het niet meer en begint van heel veel te schieten en Martijn weet zijn tegenstander ook nog te blokken. We weten de voorsprong te behouden met een 15-9 overwinning.

Invallers bedankt en ook zeker Lisa als scheidsrechter voor het fluiten van deze pittige wedstrijd!