Paal Centraal 3 – Korbis 4

In deze laatste thuiswedstrijd voor PC3  mochten we het weer opnemen tegen Korbis, de club uit het welgeliefde Waddinxveen. Een team wat iedere wedstrijd een aantal minuten van te voren pas compleet is en ongeveer geen reserves meeneemt.

Om 18:35 was het eerst tijd om PC4 aan te moedigen en nog snel even wat eten naar binnen te werken voor de strijd begon.

Onze optimistische tactiek “in de eerste aanval scoren waardoor we goed beginnen met een voorsprong” kwam thomas goed na met een ver afstand schot. Helaas mocht dit niet baten en wist Korbis meteen terug te komen tot de 1-1 en ons ook te overmeesteren tot de 1-3. Wie lieten onze hoofden niet hangen maar bleven vol energie spelen.  Tirsa en Wyp wisten er een paar mooie ballen in te leggen en er werd fanatiek verdedigd door iedereen. Veel kansen ontstonden in de aanval van PC3 maar deze mochten helaas niet vallen. De rust werd uiteindelijk ingefloten met een stand van 4-6 op het scorebord.

In de rust zijn er verschillende verbeterpunten en mogelijke kansen besproken. Na een oppepper van Daan zijn we vol goede moed begonnen aan de tweede helft van de wedstrijd. We wisten terug te komen tot 11-13 door een aantal mooie acties en schoten van onder andere Thomas, Paul en Laurie. Cyril wist er uiteindelijk nog een doorloop bal in te leggen, waarna we uiteindelijk toch toe moesten geven aan de zuivere schoten van Korbis. Hierdoor is het uiteindelijk 12-18 geworden en hebben we de punten helaas weer moeten laten gaan terug naar Waddinxveen.