Paal Centraal 3 – KOAG 5

Paal Centraal 3 mocht het op zaterdag 21 januari thuis opnemen tegen KOAG 5.  PC3 stond dit keer weer onder leiding van coach Sascha en was als volgt opgesteld: Lisanne, Marit R, Geert en Jens in de aanval en Floor, Marit D, Martijn en Timon in de verdediging.

Al in de eerste minuten van de wedstrijd werd de score geopend: een doorloopbal van Marit R. Een paar minuten later knalt Jens er een schot in. KOAG weet na de vakwissel een gat in de verdediging te vinden en daar komt een doelpunt uit. KOAG krijgt niet veel later in twee minuten tijd twee vrije worpen; hier volgen geen doelpunten uit. Het is daarna de beurt aan Martijn om er aan de kant van PC een strafworp in te leggen. Jens prikt er nóg een schotje in en ook Lisanne en Floor weten de korf te vinden. KOAG begint warm te draaien en schiet er in drie minuten tijd drie schoten op rij in, maar Marit D heeft afgekeken bij KOAG en maakt net voor rust op dezelfde manier snel achter elkaar twee doelpunten. Ruststand: 8-4.

Marit R is in de rust gewisseld voor Klaske. In de eerste vijf minuten van de tweede helft wordt er door beide ploegen niet gescoord. Jens is te snel en weet dit keer een doorloopbal te scoren. Inmiddels staan Cyril en Jasper klaar om gewisseld te worden. Timon legt er nog een prachtig schot in, waarna hij en Martijn gewisseld worden. Cyril heeft de bal nog niet vast of heeft de korf al gevonden. Lisanne en Jens zorgen dat de voorsprong verder wordt uitgebreid naar acht punten. KOAG probeert met nog een kwartier op de klok om hun achterstand te verkleinen en scoort uit een schot en vrije bal, maar dat is bij lange na niet genoeg. Jens doet er nog een schepje bovenop met wederom een doorloopbal en een schot; inmiddels heeft hij al zes doelpunten gemaakt. 10 minuten op de klok. Cyril laat zien dat hij dit ook kan en gooit er nóg drie schoten in. En ook Klaske draagt bij aan de doelpuntenregen met een schot door de korf. Eindstand: 20-8.