Paal Centraal 3 – KCC/CK Kozijnen 8

Na de vergeten wedstrijd van vorige week, had PC3 een nieuwe tegenstander, namelijk KCC 8. Maar voordat PC3 aan haar wedstrijd begon was het hele team al eerder aanwezig om PC4 aan te moedigen. Na een bemoedigend woordje van de coaches, die na vorige week wel even nodig was, ging de wedstrijd van start. Omdat de advent al bijna was begonnen, hadden de hockeyers al wat versiering achtergelaten op de vloer. Deze strepen leidde gelukkig niemand af. Want in de rust stond het 4-5. Waar KCC voornamelijk heel verre afstand schoten scoorde. 

In de tweede helft zat de spirit er goed in. De PC-liederen die aan de kant werden gezongen hadden een goed effect op de sfeer en de motivatie van de kant van PC.  De tegenstanders waren zo afgeleid dat een speler van KCC schoot terwijl deze achter de zijlijn stond. Dat de bal ver over de korf vloog, maakte het wel een bijzonder schot. Na wat schoten van de kant van PC3 was de eindstand dan toch 9-7. 

Dan nog even een tegeltjeswijsheid van de coach van PC3: “Wees gretig, maar niet te gretig”. Dan nog even een goed puntje om te vermelden. Tijdens deze wedstrijd heeft PC3 zowaar met genoeg mensen op het veld gestaan, dat er geen invallers nodig waren :). 

PC3 heeft volgende week even rust, maar mag het die week daarna opnemen tegen Excelsior.