Paal Centraal 3 – IJsselvogels 5

Afgelopen zaterdag mocht PC3 de verste tegenstander in de pool opzoeken: IJsselvogels 5 uit Moordrecht. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander was met 9-12 verloren. PC3 was vastberaden om dat niet nogmaals te laten gebeuren en heeft dit snel aan de tegenstander duidelijk gemaakt. Er werd een voorsprong behaald van 7 tegen 1 na de eerste 20 minuten voor PC. Helaas wist dit niet helemaal stand te houden en had PC3 tijdens de rust enkel nog 3 punten voorsprong. Dit zorgde voor een gespannen toespraak door Sascha in de rust. In het begin van de tweede helft gingen de twee verenigingen redelijk gelijk op waardoor de voorsprong even groot bleef. Echter werd het de PCers wat benauwd in de erg kleine en warme zaal van de IJsselvogels in de laatste minuten. Dit in combinatie met een aantal tactische wissels van de tegenstander zorgde voor een situatie waar de tegenstander te dicht bij een gelijkspel kwam. Paal Centraal wist de winst eruit te slepen met 1 puntje verschil. Leuke en sportieve wedstrijd, maar het had niet zo spannend gehoeven.