Paal Centraal 3 – Excelsior 7

Op zaterdag 11 juni was het weer zover!

Dit weekend hadden we thuiszaterdagen. Dit keer niet op onze eigen veld, maar op het prachtige korfbalveld van DES. We mochten het tegen Excelsior 7 opnemen, oftewel de welbekende Delftsche Derby. De zon scheen en hier en daar stond een zuchtje wind.

In de aanval begonnen: Niels, Martijn, Marit en Myra. Verdediging bestond uit: Rienk, Menno, Floor en Lisa.

Excelsior wist al redelijk snel de korf te vinden. Hier had wij gelukkig antwoord op. In de eerste helft hadden beide ploegen moeite met scoren. We gingen uiteindelijk de rust in met 2-4. In de rust kregen we limonade en een ‘kom op jullie kunnen het’ woordje van Richard en Manuela. Na de rust gingen wij door waar wij mee bezig waren, aanvallen en goed blijven verdedigen. We wisten de korf vaak te raken, maar helaas de bal wilde er maar niet in. Excelsior scoorde en scoorde en bleef maar scoren. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd werd jammer genoeg geëindigd met 4-9 op het scorebord.

Volgende week zaterdag is het alweer de laatste wedstrijd van het seizoen tegen KVS 8. Floor bedankt voor het invallen! DES jullie ook bedankt voor het gebruik mogen maken van het korfbalveld. Gelukkig stond er voor de PC’ers nog een leuk en gezellig weekend op het programma: De Paal Bokaal!!