Paal Centraal 3 – Erasmus 4.

Vorige week was het PC3 helaas niet gelukt om punten te pakken tegen Erasmus, maar dit weekend was het tijd voor revanche.

De dag begon al goed met een lekker maar niet te warm zonnetje, ideaal weer voor deze rematch. Om 12 uur klonk het startschot onder leiding van scheidsrechter Lisa. De wedstrijd was een uur vervroegd en PC was blijkbaar nog niet helemaal wakker. Rienk was de enige die de mand wist te vinden wat resulteerde in een score van 2-6 in de rust.

Na een flink aantal wissels en aanmoediging van de coaches was het tijd om de tweede helft te beginnen. De nieuwe energie in het veld leek wat te helpen, want het gat in de score werd vrij snel terug gebracht tot 4-6. Vanaf de bank en het publiek werd hard aangemoedigd maar dit mocht niet baten. PC had nog een paar mooie doelpunten maar Erasmus scoorde toch net iets meer. Met een eindstand van  8-12 zijn de punten dit weekend dus helaas niet in Delft gebleven.