Paal Centraal 3 – Dubbel Zes/Futura 3

Dubbel Zes/Futura 3, inmiddels een bekende tegenstander van PC3,  de opdracht was simpel, Laten zien dat de punten in Delft blijven.

Al vroeg in de wedstrijd was het te zien dat het een heftig duel ging worden, Lange aanvallen over en weer maar met weinig doelpunten. Aan beide zijden werd er goed verdedigd en het was lastig om kansen te creëren.  De gehele eerste helft ging het gelijk op,  en het lukt geen van beide teams om meer dan 2 punten los te komen.  Na 30 minuten zwoegen gingen we terug de kleedkamer in met een 6-5 voorsprong.

Voor de tweede helft kregen we opnieuw een simpele boodschap, blijven vechten voor elke bal en zoek de juiste kansen.  Direct in de tweede helft viel de 6-6 waardoor de kansen weer gelijk waren verdeeld.  De volgende 30 minuten aan korfbal waren zeker niet om over naar huis te schrijven  maar toen de scheidsrechter het eindsignaal floot stond er 10-9 op het scorebord. Paal centraal wint en pakt de gedeelde 2e plek in de poule.

7 maart staat OZC  3 op het programma genoeg tijd om te hergroeperen en ons voor te bereiden om de wedstrijd minder spannend te laten verlopen.