Paal Centraal 3 – De Meervogels 10

Na het verlies van vorige week waren we extra gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen. Thijs en Lotte waren allebei nog geblesseerd, dus die speelden niet mee. Omdat Tim na ons bij PC2 moest invallen, zat hij op de bank. Sanne startte ook op de bank en gelukkig hadden we Jerry bereid gevonden om reserve te zitten. Quirine en Dorien stonden langs de kant om ons te coachen en van wijze raad te voorzien.

Nadat we met ons team op de foto waren gezet, kon de wedstrijd beginnen. De eerste helft was helaas niet denderend. Het was nog een beetje zoeken naar elkaar. Ook was de passing soms wat slordig en gehaast, waardoor we de bal onnodig kwijtraakten. Kansen waren er genoeg. Ze vielen er alleen niet zo gemakkelijk in. Met rust stonden we 3-4 achter. Nog niets aan de hand dus, maar er moest wel een tandje bij worden gezet. Na rust kwam Sanne erin voor Bernice.

De tweede helft ging gelukkig stukken beter. De tegenstander begon moe te worden, de kansen werden beter benut en er werd gewoon makkelijker gescoord. Een minpuntje was dat Dennis vanwege kramp het veld moest verlaten. Gelukkig kon Jerry dat gat prima opvullen en beloonde dat zelfs met twee fraaie doelpunten. Verder kregen we in totaal wel drie strafworpen mee. De eerste werd helaas gemist, maar gelukkig gooide Miriam hem er de tweede keer wel in. De derde strafworp werd genomen door Feitze en ging er feilloos in. De tweede helft wist de tegenstander maar één keer te scoren, terwijl wij er nog tien hadden gemaakt. Dit bracht de einduitslag op een ruime zege van 13-5.

Door Jelte

[fbcomments]