Paal Centraal 2 – Weidevogels 4

Nadat we vorige week een goede wedstrijd hadden gespeeld tegen Albatros, hadden we deze week vertrouwen dat de eerste punten eraan zaten te komen. Na inspiratie op te hebben gedaan bij PC3, die weer een goede pot hadden gespeeld, mochten wij om 14:00 uur aantreden tegen Weidevogels. Helaas konden wij het goede spel van de week daarvoor niet weer laten zien. Wij kwamen moeilijk tot scoren en helaas had Weidevogels daar weinig last van. Daardoor keken we al snel tegen een achterstand aan en wisten wij in de 1e helft maar 3 keer de korf te vinden. Terwijl dat Weidevogels 12 keer raak wist te schieten. In de rust stond het dus 3-12. Na een opbeurende speech van Richard en Jelle begonnen we weer met goede moed aan de 2e helft. De aanvallen in de 2e helft gingen wel beter maar we kwamen nog steeds moeilijk tot scoren. Maar de verdediging stond nu ook een stuk beter, waardoor Weidevolgels hun ook minder makkelijk scoorde. Na 20 minuten spelen in de 2e helft lukte het ons eindelijk om een goede reeks aanvallen neer te zetten waar ook binnen korte tijd 4 doelpunten uit kwamen. Maar Weidevogels wist er in de 2e helft ook nog 5 in te leggen waardoor de eindstand op 7-17 uitkwam.

Komende week zullen we weer hard moeten trainen om de volgende tegenstander te kunnen verslaan, namelijk mijn oude team ODO 3.