Paal Centraal 2 – VZOD 2

De tweede thuiswedstrijd stond afgelopen zaterdag op het programma en de weersvoorspelling was wederom erg goed! Het zonnetje was present en het veld lag gelukkig half in de schaduw zodat je af en toe even kon afkoelen in de schaduw tijdens het rennen door.

 

Voor de wedstrijd werd eerst een professionele teamfoto gemaakt. Helaas miste wij onze teamgenoot Maud en hiervoor werd een geniale oplossing gevonden. Paulien zou nog een keer alleen op de foto gaan en even zou later Maud in-gefotoshopt worden. Hoe dit afloopt horen jullie later.

 

De wedstrijd begon en na een teambespreking zonder trainers besloten we dat we gingen knallen, vanaf de eerste minuut scherp zouden beginnen en zouden winnen. Helaas werd na het fluitsignaal de bal binnen 5 secondes onderschept en de wedstrijd liep spannend en gelijk op. Bij een bijna-rust stand van 5-5 werd het scoren steeds moeilijker en werd er even weinig gewisseld van functie. Toch gingen we met een 7-5 voorsprong de rust in . Na de rust vlogen de goals erin tot een stand van 12-6. Door het warme weer en misschien wel het gebrek aan trainers kakte we aan het einde een klein beetje in, maar desalniettemin hebben we een mooie pot gespeeld. 16-13, een prima uitslag op het veld en een prima uitslag tegen VZOD. Iedereen droeg zijn steentje goed bij en met een paar trainingen op het passen gaan we door naar de volgende wedstrijd tegen Madjoe 2! We zien jullie volgende week 14:40 uur graag met alle shooters en spandoeken in Delft.