Paal Centraal 2 – Valto 6

Op een opmerkelijk warme 29 oktober was het dan alweer tijd voor de laatste thuiswedstrijd van het veldseizoen. Er stond geen zuchtje wind en terwijl de bladeren nog even van het veld geveegd werden door Timo konden we lekker lang inschieten voor de wedstrijd. En toen iedereen klaar was met zijn voorbereiding en onze fantastische coach Geert zijn motiverende praatje had gehouden konden we gaan beginnen met de volgende opstelling:

Aanval: Lucía, Manuela, Melle en Stuart

Verdediging: Femke, Lisanne van Ooijen, Ruben en Sascha

Reserves: Anne, Susan, Arjan en Cyril

In de eerste helft begonnen we gelukkig goed en daardoor kwamen we al snel op 3 punten voorsprong. Maar helaas konden we dit niet volhouden en pakte Valto onverwachts een voorsprong van twee punten. Vlak voor de rust kwam Arjan in het veld voor Ruben. Na een iets minder spectaculair einde van de eerste helft herpakten we ons wel en gingen we de rust in met 5-6.

Nadat dat Geert de focus weer terughaalden bij het team en Susan erin werd gewisseld voor Lisanne konden we beginnen met de tweede helft. Deze begon met een prachtig schot van Sascha die de stand meteen weer gelijk maakte. Na een paar goals aan beide kanten begonnen we langzaam steeds verder uit te lopen door de goals goals van Femke, Sascha en Stuart. Lisanne werd vervolgens terug in het veld gebracht voor Femke. Na een fenomenale duikbal van Melle kon Arjan ook een mooi balletje scoren en zo liep de score langzaam op naar 12-9. Ook Melle verdiende uiteraard nog een mooi doelpunt en die maakte hij ook meteen, waardoor de voorsprong nog groter werd. Valto lukte het nog net een paar doelpuntjes te maken, maar dit was zeker niet genoeg voor de winst. Uiteindelijk hebben we met een prachtige 14-11 het veldseizoen af kunnen sluiten.

Alle invallers en het publiek heel erg bedankt, nu lekker een weekje rust en daarna lekker de zaal in!