Paal Centraal 2 – Twist 3

Na een succesvolle start tussen de kassen bij Dijkvogels mocht Paal Centraal 2 ditmaal zich bewijzen op eigen veld tegen Twist 3. Het weer was helaas een stuk minder dan vorige week en de voorspelling van David dat het tijdens de wedstrijd minder hard zou gaan regenen kwam helaas niet uit. Gelukkig is PC2 niet van suiker en werd er, iets later dan gepland, vol goede moed aan de wedstrijd begonnen.

PC begon goed, na goals van David, Lisanne, Yannick en Bram stond er al snel 4-1 op het scorebord. Dat smaakte natuurlijk naar meer! De woorden van Jelle voor de wedstrijd dat er waarschijnlijk niet zo veel gescoord zou worden met dit weer leken wel als een uitdaging te zijn opgevat. Het goede spel werd doorgezet en zo gingen wij met een stand van 10-4 de rust in.

Na de rust zakte het tempo een beetje in waardoor Twist kans zag om het gaatje kleiner te maken. Bij 12-8 werd het duidelijk dat PC toch echt nog even aan de bak moest om de winst binnen te slepen. Gelukkig werd dit ook opgepakt en werd het al snel duidelijk dat Twist zonder punten terug zou worden gestuurd naar Vlaardingen. Jasper werd in de laatste fase van de tweede helft nog ingezet voor Tom, om wat meer overwicht te creëren in de rebound. In plaats daarvan scoorde Jasper meteen een afstandsschot, waarna Lisanne de laatste goal aan de kant van PC maakte (dit keer wel met Jasper onder de paal).

Met een eindstand van 17-13 heeft Paal Centraal 2 het goede begin van het seizoen doorgezet. Hierbij ook nogmaals dank aan Jelle en Anouk voor de goede coaching. Volgende week reizen wij naar ‘s-Gravenzande om het op te nemen tegen ONDO 2. Deze ploeg heeft tot nu toe ook alles gewonnen, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden!