Paal Centraal 2 – Triade 2

Na de verloren wedstrijd tegen KCR, moesten we deze week wel even aan onze punten gaan denken om die tweede plek te behouden. Gelukkig stonden we deze keer, ja je zult het misschien niet geloven, met het héle team paraat om Triade in de pan te hakken. Met onze invalcoaches Matthijs en Thomas hadden we volle vertrouwen dat dit goed moest gaan komen.

We begonnen de wedstrijd goed en kwamen al snel met een stand van 3-0 voor. We waren lekker aan het schieten en namen ook wat doorloopballen. De verdediging stond als een blok. Echter waren er hier en daar wel wat vrije ballen binnen afstand en werd er gefloten voor lopen, maar dat weerhield ons er niet van om te vechten voor die doelpuntjes. Uiteindelijk was het toch nog best wel een behoorlijk spannende wedstrijd met tussenstanden van 5-4, 9-7 en 11-9. Maar je kent vast wel het gezegde, de aanhouder wint, en dit was bij ons ook het geval. Uiteindelijk hebben we toch maar mooi gewonnen met een eindstand van 15-10 en hebben we onze puntjes weer in de zak gestoken.

Bij deze wil ik Bob bedanken die is komen invallen, Matthijs en Thomas voor het coachen, de tegenstander die is komen opdagen, het publiek voor het komen aanmoedigen, het team voor het behalen van de overwinning en natuurlijk ook alle wissels die de bank hebben warmgehouden, oh wacht dat was ik zelf!

Dan heb ik nog maar één ding te zeggen…
Tot de volgende!