Paal Centraal 2 – Tempo 4

Na vorige week een zware pot tegen de nummer een in de lijst, was deze keer de nummer vier aan de beurt: Tempo 4.

De vorige wedstrijd tegen Tempo was goed geanalyseerd en werd voor de wedstrijd, in de kleedkamer, uitgebreid besproken. Er moest rekening gehouden worden met een hoop oplettende heren en dames die koste wat het kost jouw schoten wilden afvangen. Zo zij het, PC2 deed hard zijn best in de eerste helft om hun spel zo te draaien dat de tactieken van de tegenstander minder goed werkten. Ondanks enkele mooie punten van topscoorder Sascha en een aantal andere hardwerkende PCers, kostte het moeite om het gebruikelijke spelletje aan te passen. Dit leverde met de rust een achterstand op van vijf punten.

Terwijl klachten binnenregende via de Borrelkoningen over ontbrekende live scores (Help a wedstrijdverslagschrijver out please) en er een goede peptalk werd gegeven door de coach, was het weer tijd om verder te gaan. PC2 ging de tweede helft in met nog steeds goede moed en enkele wissels, wat zorgde voor een goede start. Langzaam aan kwamen de scores weer wat bijeen en had het team zijn draai gevonden in het aangepaste spel. Er werd hard gevochten om de achtergebleven punten weer in te halen, maar het goede schot van de spelers van Tempo bleek teveel. Ondanks een in punten gewonnen tweede helft, is de wedstrijd geëindigd in 14 – 18.

Paal Centraal 2 mag best tevreden zijn met hun aanpassingsvermogen en de verbeteringen die zij wisten te boeken ten opzichte van de vorige pot tegen Tempo. Nu snel uitrusten voor de eerstvolgende wedstrijd die al komende woensdag gaat plaatsvinden.