Paal Centraal 2 – Seolto 2

Dit weekend stond Seolto op het programma voor PC2. PC2 begon deze wedstrijd met Jeroen, Yannick, Paulien en Isabella in de aanval en de verdediging bestond uit Bram, Jasper, Esmée en Marloes. Robin, David, Lina en Laura mochten deze ochtend de bank warmhouden.

PC2 begon iets te nonchalant aan de wedstrijd. Al snel stond PC2 0-1 achter op Seolto, waarna het PC2 even niet lukte om voor te komen staan op Seolto. Gelukkig wist Isabella in de tiende minuut twee afstandsschoten te scoren, waardoor PC2 een voorsprong wist uit te bouwen. Vijf minuten voor rust wist Seolto echter weer voor te komen staan, maar gelukkig liet PC2 niet over zich heen lopen en ging het team met een 11-9 voorsprong de rust in.

Na de oppepper van Casper en Jan-Harm in de rust ging PC2 weer met volle moed het veld in. De tweede helft begon echter moeizaam, want na een kwartier had PC2 nog steeds maar een kleine voorsprong van 14-12 op Seolto. Gelukkig wisten Esmée, Marloes en Yannick deze voorsprong in de twintigste minuut uit te breiden, waardoor PC2 17-12 voor kwam te staan.

Nadat David, Laura en Lina er ingewisseld werden wist PC2 de voorsprong nog steeds netjes vast te houden. Met nog drie mooie afstandsschoten van Laura en Isabella werd de wedstrijd uiteindelijk met een 20-15 winst voor PC2 afgefloten en heeft PC2 de eerste plek in de poule kunnen behouden.