Paal Centraal 2 – Reeuwijk 2

Een blauwe hemel gecombineerd met een warm zonnetje, weinig wind, sport temperatuur ideaal en een enorm camerastatief waren de ideale ingrediënten voor de fotoshoot van het jaar. Na een uitgebreide optut-sessie waarin de klederen goed werden gedaan, de plooitjes glad gestreken werden, make-up werd toegevoegd en de juiste camerapositie gevonden was, kon met een grote glimlach de teamfoto gemaakt worden. Zelfs Richard had zich ondanks zijn blessure opgedirkt in zijn sporttenue om er op zijn best uit te zien en ook coach Maarten had zijn PC das uit zijn kast getrokken voor een chique uitstraling. Onder de deskundige leiding van cameraduo Bon en Lisette werden er professionele kiekjes geschoten, die binnenkort uitgebracht gaan worden.

Na al dit moois werd de voorbereiding getroffen om ons flink in het zweet te werken om deze keer wel de overwinning op onze naam te schrijven. De eerste aanval liet er dan ook geen gras overgroeien en presenteert met twee aanvallen voor gelijk de PC hoogtepunten van de wedstrijd.  Aart en Marloes zorgden met twee mooie afstandschoten voor een 2-0 voorsprong. Met daarna ook een doelpunt van Lisa uit een vrije bal, kwam PC2 in tegenstelling tot vorige week goed uit de start blokken. Vanaf dat moment weet Reeuwijk ook de korf te vinden en zet hun achterstand om in een voorsprong. Steven weet de stand nog op 4-4 te zetten. Daarna is het woord helaas alleen nog aan Reeuwijk, dat met een vele male zuiverder schot de wedstrijd naar zich toetrekt.

De tweede helft werd hierdoor gelijk maar overgeslagen en de derde helft wordt ingeluid door Marloes, die als slotakkoord de bal er wel nog weet in te schieten. De maar vijf doelpuntjes worden snel vergeten als er na afloop van de wedstrijd in de warme zon gezeten kan worden met bier en wijn, waardoor de dag toch nog op een soort van goede wijze wordt afgesloten.

Volgende week gaan we de schotkanonnen openzetten en gaan we met veel bombarie hopelijk wel de eerste punten van het seizoen pakken. Tim en Feitze nog hartelijk bedankt voor jullie inzet!

PS: De datum voor de meet en greet fotosessie met de PC2’ers waarin zij ook handtekeningen zetten wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd de website in de gaten!

Door Quirine

[fbcomments]