Paal Centraal 2 – Oranje Nassau (A) 3

De laatste wedstrijd van PC2 blijkt een gekke wedstrijd te worden met veel doelpunten en een PC-er bij de tegenstander in het vak…

Vanaf de eerste minuut is het duidelijk dat PC2 de overhand heeft. Elize en Steven schieten PC2 naar de 2-0. Oranje Nassau heeft dat de mogelijkheid om 2-1 te maken door middel van een strafworp, maar deze wordt gemist. Paal Centraal dendert vervolgens vrolijk verder naar 5-0 met een doorloop van Bon, schot van Peter R en doorloop van Elize. Halverwege de eerste helft weet Oranje Nassau eindelijk de eerste treffer te maken vanuit een vrije worp. En na een korte kans van Marloes maken ze ook meteen de 6-2. Nog twee schoten van Elize en Steven treft een blessure een dame van Oranje Nassau. Ze probeert nog even door te gaan, maar na 25 minuten spelen moet de tegenpartij verder met maar 7 spelers in het veld. Het is overduidelijk dat dit nog meer kansen oplevert voor Paal Centraal, maar het maakt de wedstrijd er niet leuker op. Twee korte kansen van Peter R en Lisa en toch ook nog een doelpunt van Oranje Nassau brengen de stand op 10-3. Vlak voor het einde van de eerste helft besluit Paal Centraal ondergetekende af te staan aan de tegenpartij. Op deze manier kan de wedstrijd toch op een iets normalere manier worden uitgespeeld, met 8 tegen 8.

In de tweede helft biedt Oranje Nassau iets meer tegenstand. Het team opent met 10-4 en vervolgens wordt er om en om gescoord tot een stand van 14-8. Hierbij is er voor PC2 gescoord door Bon, Steven, Peter R en Maarten. Halverwege de tweede helft valt Oranje Nassau echter volledig weg. Er volgen nog wel wat kansen, maar deze weet Paal Centraal netjes af te wenden. PC2 zelf gaat echter nog sterker door dan de rest van de wedstrijd. Achter elkaar vallen de ballen door het mandje met een of meer bijdragen van Marloes, Jerry, Dorien, Elize, Maarten en Bon. Met een overweldigende uitslag van 24-8 wint PC2 haar laatste wedstrijd.

Ook Maarten Huijbregtse wordt als trainer/coach bedankt voor dit seizoen, maar hem zullen we volgend jaar gelukkig weer terugzien langs de kant van het veld!