Paal Centraal 2 – ONDO 4

Dit was het dan, de laatste wedstrijd van 2022 en ook numero 3 van het fantastische drieluik ! PC2 mocht het opnemen tegen ONDO 4, een bekende tegenstander waar vorige keer met 1 puntje verloren werd. Ondanks dit is PC2 zonder verwachtingen de wedstrijd in gegaan en waren ready om 100% te geven. Met onze fantastische invalcoaches Thomas en reserves Julie en Klaske, kon de wedstrijd eindelijk beginnen!

In de aanval begonnen Ruben, Stuart, Femke en Manuela. In de verdediging stonden Timo, Melle, Jannieta en Lucía. Al snel kwam PC2 met 2-0 voor te staan door heerlijke schoten van Femke en Ruben. ONDO had het moeilijk met aanvallen, doordat PC2 goed op de ballijnen zit. Uiteindelijk lukte het ONDO toch om een balletje erin te leggen, maar al snel volgde hier een doelpuntje van Jannieta. Het stond 3-1.  Na een doelpunt van Stuart, kreeg PC2 een vrije bal die Timo uiteraard erin legde. Melle besloot ook even een strafworpje erin te leggen en zo begon de frustratie bij de tegenstander op te stapelen. Aan de tegenstander van Timo is zelfs een gele kaart gegeven. Hij kon het even niet meer hebben dat ONDO inmiddels 4 punten achterstond en moest daarom zijn frustratie uiten op zowel Timo als de scheidsrechter…..niet heel verstandig. De laatste minuten voor de rest wist PC2 nog wat balletjes erin te leggen en scoorde Timo een fantastische doorloop met 1 hand! PC2 ging de rust in met 12-4.

De tweede helft ging van start en aan beide kanten werd er gescoord. Toch lukte het PC2 om uiteindelijk met een grote voorsprong te komen, namelijk 18-8. Klaske en Julie zijn erin gekomen voor Lucía en Femke. Manuela scoorde nog een heerlijk afstand schotje en Stuart legde het twintigste doelpunt er vervolgens in. ONDO wist niet meer wat te doen en probeerde nog wat doelpuntjes te maken maar dit was niet genoeg. De wedstrijd eindigde met een prachtige score: 21-14!

Een mooie uitslag om het jaar mee af te sluiten! PC2 heeft weer geknokt en laten zien wat ze kunnen, good vibes en juiste mindset! De overwinning is binnen en nu kunnen we even genieten van de fijne feestdagen!