Paal Centraal 2 – ONDO 4

Zaterdag 15 oktober was het dan zover! PC2 mocht het thuis opnemen tegen ONDO 4. Er werd van te voren gezegd dat zij erg fysiek waren maar dat wij zij zeker wel konden hebben. Voor de wedstrijd was er dan ook pure focus bij de PC2 spelers en waren zij klaar om er een topwedstrijd van te maken samen met coach Geert. Het weer zat mee, de biertap was geopend en de fanatieke supporters aan de zijlijn zaten er klaar voor. De wedstrijd kon beginnen!

De aanval begon met Ruben, Stuart, Manuela en Lucía. In de verdediging stonden Sascha, Timo, Anne en Julie.

In de eerste helft begonnen de doelpuntjes meteen te vallen, aan beide kanten. De score liep gelijk op tot 6-6. Maar dit kon natuurlijk niet zo blijven. Stuart legde 2 balletjes erin waarvan 1 een vrije bal. Melle kwam er in voor Ruben. ONDO probeert nog terug te komen met 8-7 maar Melle en Timo besloten ook lekker een doelpunt te maken waardoor de score 10-7 werd. Voor de rust kreeg ONDO nog een strafworp mee en scoorden ze daarnaast nog 3 doelpunten. PC2 ging de rust in met 10-11.

Tijdens de rust kreeg PC2 de peptalk van coach Geert. Dit was het moment dat zij moesten doorpakken! 100% focus en gretig blijven voor de bal. De spelers wisten dat deze wedstrijd nog gewonnen kon worden en met alle felheid gingen zij het veld weer op. Melle werd gewisseld met Cyril. Zijn tegenstander was erg fysiek en met de lengte en rust van Cyril hoopte hij die tegenstander te kunnen hebben.

De tweede helft ging van start en gelijk scoorde Manuela een prachtige doorloop waardoor het weer gelijk stond, 11-11. Vervolgens liep de score weer gelijk op tot 17-17 met doelpunten van Stuart, Julie en Anne. Het begon steeds spannender te worden en Sasha scoort nog een heerlijk balletje waardoor het 18-17 stond. ONDO bleef ook lekker scoren maar met een mooie stip van Cyril die raak was, werd de score weer gelijk. De laatste minuut was in gegaan en de spanning was om te snijden. ONDO kreeg een vrije bal en scoorde daarmee het winnende doelpunt, 19-20. De wedstrijd was klaar.

Helaas net verloren, maar wat hebben de PC2 spelers een goede wedstrijd neergezet en gestreden tot het einde. Bedankt invallers, reserves en coach Geert!