Paal Centraal 2 – ONDO 2

Afgelopen zaterdag mocht PC2 aantreden tegen ONDO. Aangezien dit team ongeslagen bovenaan staat belooft het een pittige pot te worden. Coach Casper heeft zijn analyse er weer op los gelaten. Conclusie : het is een jonge ploeg, dat ligt ons wel dus met een glimlach het veld in.
Na te hebben ingeschoten en het lachen te hebben geoefend kan de wedstrijd beginnen.

Het gaat lekker, we weten de korf weer te vinden en dat is fijn na de afgelopen paar wedstrijden.
Tegen de rust wordt het zwaarder want voor deze zaterdag was de zomer blijkbaar besteld.
Vermoeide koppies gaan de rust in met geruststellende voorsprong.

De tweede helft begint goed en de voorsprong wordt behouden. Maar in de laatste fase van de wedstrijd wordt het steeds lastiger. Een aantal wissels van de kant van ONDO weten doelpunten af te dwingen en onze tijgers geven nog even alles.

Eindstand 14-14, maar dat voelt als een gewonnen punt. Met een goed gevoel kunnen we richting de 3e helft en klaarmaken voor DIES.
Volgende week zijn we uitgenodigd bij Avanti om 17.30. Publiek is van harte welkom.