Paal Centraal 2 – Olympia 2

Op zaterdag 26 november was het dan zover, de zaalcompetitie kon beginnen! Na met het hele team gezellig vegan wraps te hebben gegeten bij Jannieta kon iedereen zich opmaken voor de wedstrijd. Ruben kon er helaas niet bij zijn, maar had ons van te voren meegegeven uit te kijken dat we ons tegen Olympia niet uit de tent lieten lokken. Ook coach Geert kon er helaas niet bij zijn, maar had van te voren instructies gestuurd naar Sascha en Anne. Nadat ook Cyril vanuit PC3 was aangesloten om bij ons in te vallen, kon de wedstrijd beginnen met de volgende opstelling:

Aanval: Stuart, Cyril, Manuela en Femke
Verdediging: Melle, Timo, Jannieta en Lucía

In het begin van de eerste helft ging de score redelijk gelijk op, maar gelukkig hielden we Olympia flink onder druk en wisten we uiteindelijk de rust in te gaan met een voorsprong van 9-5. In de rust kregen we een praatje van Lars waarin hij ons verbeterpunten meegaf die hij samen met Marco had opgesteld en konden we met goede moed aan de tweede helft beginnen.

In de tweede helft wisten we al weer vrij snel te scoren en zo konden we de voorsprong wat uitbreiden. Aan het einde van de tweede helft sloeg de vermoeidheid toe en viel de score stil. Uiteindelijk wisten we met 17-11 te winnen (helaas staat er 16-11 in de KNKV app). Cyril bedankt voor het invallen en supporters bedankt voor jullie steun! We kunnen tevreden zijn met het resultaat en op naar de volgende wedstrijd!