Paal Centraal 2 – ODO 4

Za 13 Oktober hadden we een mooie thuis zaterdag! Na de wedstrijd van PC3 – Recreanten hadden we al 2 punten van het 6 punten weekend in Delft gehouden. Het was onze taak om hier nog eens 2 punten aan toe te voegen.
We zijn de wedstrijd meteen goed begonnen! De eerste 6 doelpuntjes vlogen als warme broodjes door de korf. Na 13 min stond het dan ook 6-0! Om een zekere Willie Wartaal te quoten: “Een goed begin is het halve werk, maar een goed begin is maar de helft”. Dus we moesten nog even doorpakken.
Na een strafworp en een doorloopbal van ODO stond het alweer 6-2! Gelukkig zijn we daarna lekker op schot gekomen. Want na de korte kans van Cyril (8-2), een lekker goed gemikt schotje van Lisa (9-3), die nu officieel deze week het 2e is komen versterken, en nog vele andere doelpunten van onder andere Eline zijn we de rust ingegaan met 11-4.
Na de rust had ODO blijkbaar lekkerdere limonade dan dat wij hadden. Want na nog geen 5 min stond het opeens 12-7. Gelukkig begon de limo daarna bij ons ook in te werken. Want 10 min later stond het 17-7 voor Paal Centraal.
Uiteindelijk is de wedstrijd 19-8 geëindigd. We hebben nog even PC1 aangemoedigd. Daarna zijn we naar huis gegaan om onze pyjama’s en luchtbedjes te pakken. Want PC2 had een heus slaapfeestje!
Zoals op elk slaapfeestje, komt het niet van slapen (Best gek dat het een slaapfeestje heet eig.). Dus ik stuur dit verslag even op en ik ga weer lekker in mijn bed liggen.
Slaap lekker!