Paal Centraal 2 – ODO 2

Afgelopen weekend mochten we onze eerste zaalwedstrijd thuis tegen ODO 2 spelen. Na een goed veldseizoen in de reserve 3e klasse wilden we onszelf te laten zien als een ploeg die thuis hoort in de reserve 2e klasse.

Omdat PC1 een aantal blessures bij de heren had, misten we Jeroen en Tim. Gelukkig kon Danny met ons meespelen. We begonnen met Danny, Jasper, Isabella en Lisanne in de aanval en Arthur, Bob, Lina en Paulien in de verdediging, met Henk, Mathijs, Laura en Maud op de bank.

We begonnen de wedstrijd goed. Verdedigend wisten we de ballen snel te onderscheppen en Lisanne schoot ons al snel op 2-0. ODO wist de druk op te voeren en we gingen met een 7-9 achterstand te rust in.

De 2e helft werd er aan beide kanten goed verdedigd maar we wisten langzaam terug te komen op 9-9. Helaas vielen de doelpunten niet meer aan onze kant en kon ODO een voorsprong opbouwen naar 9-14. Henk begint weer terug te komen van zijn blessure en hij werd het laatste kwartier in de aanval door gewisseld en hij wist de 10-14 te scoren. Dit gat van 4 doelpunten wisten we niet te overbruggen en uiteindelijk verloren we de wedstrijd 14-18.