Paal Centraal 2 – Maassluis 4

Afgelopen zaterdag mocht PC2 het thuis opnemen tegen Maassluis 4. Een jong en fysiek team waar PC2 al  bekend mee was. In de aanval begonnen Manuela, Lucía, Stuart en Ruben. In de verdediging stonden Jannieta, Anne, Sascha en Timo.

PC2 begon enorm sterk door na paar minuten al 3-1 voor te staan. Heerlijke balletjes van Stuart en Timo zorgden voor deze voorsprong. De aanvallen waren goed en er werden veel kansen gecreeerd, maar helaas niet afgemaakt. Maassluis lukte het wel waardoor we 3-3 stonden.  PC kreeg een stip wat mooi was afgemaakt door Jannieta, wat zorgde dat we met 1 punt voorstonden. Het lukte Maassluis om hierachter aan te komen en scoorden ook. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en scoorden afwisselend. PC ging de rust in met 7-7.

Ruben werd gewisseld met Melle en Floor kwam erin voor Anne. PC2 zette hoge druk in de verdediging maar toch lukte het Maassluis om wat balletjes erin te leggen. PC2 had goede acties maar bleven beetje achter met punten maken. De stand is 8-10. Twee puntjes werden gemaakt door Jannieta en maakte de stand weer gelijk. De spanning was hoog aangezien er nog 13 minuten op de klok stonden. Ruben kwam erin voor Sascha. Melle scoorde een rustig balletje wat zorgde voor de voorsprong. Stuart, Ruben en Manuela volgden en brachten het team dichterbij de winst. De tussenstand was 14-11. Anne kwam erin voor Jannieta. Maassluis komt terug en scoorde nog 2 doelpunten. PC stond met 14-13 voor en de spanning was bizar hoog. Nog paar minuten te gaan! PC2 zette volle druk in de verdediging en in de aanval werden er mooie kansjes gecreeerd. De wedstrijd was afgelopen. Eindstand 14-13. De punten zijn binnen!

Bedankt Floor en natuurlijk coach Geert en Thomas! Ook het publiek bedankt, volgende keer zal PC2 het minder spannend proberen te maken want wat een spannende wedstrijd was dit!