Paal Centraal 2 – Excelsior 4

Op de donderdagavond stond er een spannende korfbalwedstrijd op het programma: Paal Centraal 2 tegen Excelsior 4, en dat op eigen terrein. De spelers van Paal Centraal 2 waren vol energie en opwinding voor de uitdaging die voor hen lag. Langs de zijlijn zaten de supporters vol spanning te wachten tot het fluitsignaal zou klinken en de wedstrijd zou beginnen…

In de aanval stonden Jannieta, Julie, Martijn en Melle. Femke, Lucía, Cyril en Sascha vormden de verdediging. Hoewel beide teams mooie kansen creëerden, wilden de doelpunten niet altijd vallen voor Paal Centraal 2, terwijl Excelsior 4 punten bleef scoren. Bij rust stond het scorebord op 6-10 in het voordeel van de tegenstander, maar er was nog hoop en energie voor de tweede helft!

Na de pauze werd er gewisseld en kwamen er wat druppels uit de lucht vallen, samen met wat bliksemschichten. Desondanks gaf Paal Centraal 2 niet op en gingen ze vol goede moed de strijd weer aan. De aanvallen verliepen soepel en langzaam begonnen de doelpunten te komen. Maar ondanks hun inspanningen was het niet genoeg en eindigde de wedstrijd met een score van 11-18 in het voordeel van Excelsior 4. Ondanks het resultaat was het een boeiende en plezierige wedstrijd, en het team kijkt al uit naar de volgende keer, waar ze vast de overwinning zullen behalen!

Invallers en publiek bedankt!!