Paal Centraal 2 – Dunas 3

Door Cyril

Op de thuiszaterdag mag PC2 op het groene strijdveld aantreden tegen Dunas 3. De wedstrijd begint goed met een openingstreffer van Geert. Dit goede begin blijkt helaas niet het halve werk want Dunas 3 weet twee keer een doorloop te scoren. Met een schot van Cyril weet PC2 aan te sluiten. Dunas 3 weet ook een schot in de korf te deponeren. Melle kan gelukkig de score te vereffenen met een correct afgeronde strafworp. Jodie komt PC2 tijdelijk versterken omdat Lianne net iets te enthousiast een bal veroverde (ze had hem wel). Timon brengt PC2 op voorsprong met een schot. Dunas weet echter ook een schot in de korf te leggen. Geert helpt PC weer vooruit met nog een schot. Helaas pakt Dunas voor de rust nog 2 doelpunten mee waardoor PC2 met 5-6 de rust in gaat.

 In de rust werden beide teams verzorgd met een verfrissende groene limo. Blijkbaar gaat Dunas zeer goed op groene limo want de eerste 3 doelpunten na de rust vallen aan de zijde van de bezoekers met 3 afstandsschoten. Het eerste schot aan de zijde van PC wordt door Cyril gemaakt. Jannietta gooit een doorloop erin en Melle weet ook de korf te vinden met zijn schot. Dunas heeft echter ook het vizier op de korf afgesteld en gooit 2 schoten erin. Jannieta scoort een schot om PC2 in de wedstrijd te houden. Dunas weet er echter ook een schot in te gooien. Thomas wordt erin gewisseld om het tij te doen keren. Melle fabriceert voor PC een doelpunt met zijn schot. Dunas scoort nog een laatste keer. Thyrza en Jodie weten ook nog de korf te raken met een schot waarmee PC2 nog dichtbij komt. Het eindsignaal arriveert en een potentiële gelijkmaker blijft uit.

 Ten opzichte van vorige week is een eindscore van 12-13 zeker een verbetering. Als we deze stijgende lijn voortzetten, winnen we volgende week met 17 voor PC2 tegen 7. Indien we deze statistiek nog verder extrapoleren komt deze uit op een score van 42 tegen -23 voor de laatste wedstrijd, toch een interessant vooruitzicht.