Paal Centraal 2 – Dunas 3

Na de overwinning van vorige week, startte we vol goede moed aan de voorbereiding voor de wedstrijd tegen Dunas 3. Met Sascha als coach en Ewout en Susan als invallers waren we er helemaal klaar voor. Alhoewel, een scheidsrechter is toch ook wel essentieel in dit verhaal, dus Geert a.k.a. Tim werd lief aangekeken en in een mooie verzameling kleding gehesen. Toen waren we er echt klaar voor!

In de aanval begonnen Stuart, Ewout, Lucia en Manuela en in de verdediging stonden Ruben, Timo, Susan en Anne klaar. Het mocht even duren, maar na 8 minuten werd de score geopend door Dunas en gelukkig volgde snel onze aansluitingstreffer. Tot de 4-4 ging het aardig gelijk op, maar helaas wist Dunas met wat afstandsschoten toch beter de korf te vinden. Met een 6-12 achterstand gingen we de rust in.

Na een enthousiast praatje van Sascha in de rust en aanmoedigende woorden van de rest van het team naar elkaar, waren we klaar om in de tweede helft te gaan knallen. En ja hoor, langzaam aan begonnen we dichter naar Dunas te kruipen. Schotje hier, strafworpje daar, ging het dan toch nog lukken om de punten in Delft te houden?! Tactische wissels werden toegepast: Richard voor Ewout en Isabella voor Susan. Zo wisten we de tweede helft toch mooi met 8-5 te winnen. Helaas was dat niet genoeg voor de uiteindelijke overwinning, maar met die goede tweede helft kijken wij vol goede moed naar de wedstrijd van volgende week tegen DES 5.