Paal Centraal 2- Dijkvogels 4

Zaterdag was het zo ver, de laatste thuiswedstrijd van het jaar. Al moest het woord “thuis”wedstrijd wel iets aangepast worden. De wedstrijd vond plaats bij DES omdat X andere plannen had met het korfbalveld. Gelukkig was dit allemaal goed geregeld en kon de wedstrijd van start gaan.

De zon was flink aanwezig en iedereen had zich gewapend met zonnebrand en veel water. Het was een moeizame eerste helft. In de aanval startte Jannieta, Sascha, Thomas en Jodie. De verdediging werd gevormd door Lisanne, Timon, Cyril en Eline. De eerste 10 minuten werd er door beide ploegen niet veel gescoord. Helaas kwam Dijkvogels hierna wel goed op gang met de doelpunten en eindigde de eerste helft voor PC 2 op een achterstand. De aanvallen vanuit het vak met Sjaan, Sas, Tho en Jodie liepen goed er waren veel kansen door een  top rebound vanuit Sascha, Thomas en geregeld ook vanuit de dames. Helaas vielen deze kansen niet. Bij het andere vak ging de aanval wat moeizamer maar uiteindelijk vielen er toch wat doelpunten. Deze waren medemogelijk gemaakt door de wissels Melle, Anne en Geert.

5 minuten voor het eindsignaal zijn de twee publiekswissels gedaan Thomas en ikzelf mochten het veld verlaten. We stonden op dit moment achter maar ikzelf heb wel het idee gehad dat we goed aan het spelen waren. Ik verliet het veld dus wel voldaan. Dit ging echter niet zonder de nodige tranen want wat vind ik het jammer dat ik Paal Centraal ga verlaten. De wedstrijd is eindigde met 11-19.

Ik heb nu de mogelijkheid om wat te schrijven hier dus ik neem het er ook van!

Lieve PC2 en andere vrienden bij Paal Centraal, wat een “prettige” liefdevolle en aanmoedigende vereniging zijn we met ze allen. Naast leuke feestjes en het er af trainen van de calorieën die hierbij worden opgedaan, zijn de vriendschappen die er ontstaan ook echt top! Elkaar steunen in de studie, en soms ook in alles behalve de studie.

Ik zal er zeker af en toe nog zijn maar ik wil nu alvast zeggen dat jullie allemaal stuk voor stuk toppertjes zijn!